Gardena lövuppsamlare

Gardena lövuppsamlare test

För- och nackdelar

  • En unik lösning för enkel klippning och uppsamling av löv, gräsklipp och annatHanteringen av uppsamlaren är enkel och komfortabel
  • Uppsamling av gräsklipp och löv sker från en stående position, alltså blir arbetet inte krävande för ryggen
  • Uppsamlaren kräver ingen motor – detta gör att du sparar energi, vilket inte bara är bra ekonomiskt, men även för miljön
  • Roterande borstar samlar upp löv och gräsklipp snabbt och effektivt
  • Förvaring av uppsamlaren tar ej mycket plats
  • Det ergonomiska handtaget gör det enkelt att leda uppsamlaren över din gräsmatta
  • Dyr

Recension

Vi har testat Gardena lövuppsamlare som gör trädgårdsarbetet enklare och mer bekvämt. Denna unika löv- och gräsuppsamlare är utformad för att samla upp löv, gräsklipp och annat på ett snabbt och effektivt sätt. Med sina roterande borstar samlar den upp allt nästan ljudlöst och gör det möjligt att arbeta utan att behöva böja sig eller anstränga ryggen.

Vi uppskattade verkligen att denna uppsamlare är lätt att hantera och att den har en enkel höjdjustering för att passa olika ytor och kroppslängder hos användaren. Handtaget är ergonomiskt utformat, vilket gör det bekvämt att leda uppsamlaren över gräsmattan. Dessutom kräver den ingen motor, vilket inte bara sparar energi utan även är miljövänligt.

När uppsamlingskorgen är full är det enkelt att koppla ur den för tömning och sätta tillbaka den igen. Detta gör att arbetet kan fortgå smidigt och utan onödiga avbrott. Efter användning kan uppsamlaren enkelt förvaras på ett platsbesparande sätt.

Således kan vi på Verktygslandet.se rekommendera Gardena 3565-20 som en unik och bekväm lösning för att klippa och samla upp löv, gräsklipp och annat på ett snabbt och effektivt sätt. Den är lätt att hantera, kräver ingen motor och är miljövänlig samtidigt som den inte belastar ryggen.